Uw oude pallets verkopen voor een mooie prijs

Beschikt u over een partij pallets die u niet (meer) gebruikt en vindt u het zonde deze naar de stort te brengen? Gelijk heeft u!  Ons ruime assortiment pallets biedt altijd plaats voor meer, wij staan er dan ook zeker voor open uw overtollige pallets over te kopen. Wilt u uw gebruikte pallets graag verkopen? U zult afhankelijk van de staat van uw pallets een geschikt bedrag ontvangen. Alle soorten en maten zijn welkom!

Op zoek naar nieuwe of gebruikte pallets van goede kwaliteit?

U bent bij ons niet alleen aan het juiste adres wanneer u uw overtollige pallets wilt verkopen. Wij staan namelijk ook tot uw beschikking wanneer u op zoek bent naar nieuwe of gebruikte pallets die u aan wilt schaffen voor eigen gebruik. Ons enorme assortiment biedt voor elk wat wils. Zo beschikken wij over heel veel verschillende maten en soorten pallets. Wij hebben ook goede relaties met verschillende palletbedrijven en producenten in binnen en buitenland waar wij veel zaken mee doen. Op deze manier kunnen wij uit elkaars voorraad putten zodat echt elke pallet ten alle tijden leverbaar is. Mocht u een pallet nodig hebben die niet gangbaar is en afwijkt van de standaardpallets dus een pallet die alleen geschikt is voor uw product dan kunnen wij deze pallet uit nieuw hout vervaardigen maar in veel gevallen kunnen we ook gebruikt hout gebruiken. Ook kunnen wij pallets verzagen en inkorten naar de door u gewenste maat. 

Eenvoudig en snel pallets van goede kwaliteit kopen

Wij hechten veel waarde aan de relatie met onze klanten, vandaar dat wij te allen tijde een snelle levering garanderen. Uiteraard betaalt u een geschikte prijs die past bij de maat, soort en staat van de gekozen pallets. Het leveren van een uitstekende kwaliteit, ondanks de staat van de pallets, staat bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat u met onze goedkope pallets verzekerd bent van plezier en schadevrij uw product verzenden! Heeft u vragen en/of opmerking die u graag met ons wilt delen? Twijfel niet en neem telefonisch (+31 6 38 73 80 91) of per mail (info@pallet-company.nl) contact met ons op. Wij streven ernaar alle vragen en opmerkingen zo snel mogelijk te beantwoorden. Wilt u graag inzicht in de prijsopgave? Voelt u zich niet verhinderd contact op te nemen, wij voorzien u namelijk graag geheel vrijblijvend van een passende offerte!

Pallets verkopen
Menu