Pallets kopen

Nieuwe of gebruikte pallets kopen

Wilt u graag nieuwe of gebruikte pallets kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons enorme assortiment pallets biedt voor elk wat wils. Zo zijn de pallets in alle soorten en maten voor een geschikte prijs verkrijgbaar. Ons assortiment bestaat oa uit europallets, cp pallets, bigbag pallets, vatenpallets en eenmalige pallets. Al deze pallets zijn leverbaar in de door u gewenste afmetingen.

Snel en eenvoudig pallets kopen

Wij hechten veel waarde aan de relatie die wij met onze klanten hebben. Vandaar dat wij voor alle pallets een snelle levering garanderen. Bovendien kunnen wij u ervan verzekeren dat onze goedkope pallets van goede kwaliteit zijn. Of deze nou nieuw of gebruikt zijn: de pallets zullen bij goed gebruik gegarandeerd jarenlang meegaan. Uiteraard betaalt u per pallet een geschikte prijs. Zo zijn de gebruikte pallets lager in prijs ten opzichte van de nieuwe pallets.

Uw oude pallets verkopen

Beschikt u zelf over een partij en zou u uw nieuwe of gebruikte pallets graag willen verkopen? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partijen en staan er dan ook zeker voor open de pallets van u over te kopen voor een mooie prijs! Heeft u vragen en/of opmerkingen? Bel in dat geval naar +31 6 38 73 80 91 of mail naar info@pallet-company.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk antwoord geven op al uw vragen en/of opmerkingen. Wilt u graag inzicht in de prijsopgave? Wij kunnen te allen tijde geheel vrijblijvend een offerte opsturen, voel u dus niet verhinderd om contact met ons op te nemen voor meer informatie! 

Pallets kopen
Menu